Publicaties

Klikt u op de afbeelding om het artikel te lezen

Een verslag van de door Team Eric Breed gereden Cape to Cape rally in september 2001. Deze rally wordt normaal gesproken alleen met moderne auto’s gereden. Eric Breed durfde de uitdaging aan om aan te tonen dat een klassieke Mercedes-Benz in zijn geheel niet onder hoeft te doen.

 

 

 


Een verslag van de door Team Eric Breed gereden Cape to Cape rally in september 2001 belicht vanuit een ander team. Een teamgenoot van Eric Breed was namelijk tevens als professioneel fotograaf aan het werk voor Autovisie.

Resultaat: een ander verhaal met andere foto’s.

 

 

 


 In ’Portfolio’ nr. 2/2002, een uitgave van Van Lanschot Bankiers, is eveneens verslag gedaan van de gereden Cape to Cape rally.

 

 

 

 


Informatief artikel in de AutoMotor-Klassiek nr. 12 van december 2003 over de Mercedes-Benz W123.
Door de journalist werden we onderworpen aan persoonlijke gesprekken, inspectie in onze werkplaats en moesten we de kou trotseren om onze mooie modellen te laten fotograferen. Het geeft een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij werken.

 

 

 


In Autovisie nr. 4 van 2004 is de 280SLC van ons aan een grondige test onderworpen voor het item ’Bijzonder&Gebruikt’.
Lees de testresultaten.

 

 

 

 


Autojournalist Thomas Bangma heeft in het najaar van 2007 een bezoek gebracht aan ons bedrijf en was zeer onder de indruk van onze auto’s, werkplaats, kennis en kunde.

Thomas heeft onze W124 cabrio’s én Eric Breed uitvoerig aan de tand gevoeld, met dit artikel als resultaat.