Voorraadlijst onderdelen

Hier vindt u een overzicht van onze magazijnvoorraad betreffende nieuwe originele Mercedes-Benz-onderdelen. Prijs en beschikbaarheid kunt u opvragen door ons een mail te sturen met de gewenste onderdeelnummers en aantallen. Wij zullen daar dan binnen twee werkdagen op antwoorden. De lijst wordt niet elke dag ge├╝pdatet. Het kan dus zijn dat het, zeker bij enkele voorraad, tot overlappingen komt. In dat geval krijgt de eerste aanvrager voorrang.

Ook kunt u onderdelen aanvragen die niet in de lijst staan. Een deel van de voorraad is nog niet geregistreerd en daarnaast hebben wij ook nog een grote voorraad gebruikte onderdelen en diverse leveranciers waar wij ook nog nieuwe onderdelen kunnen bestellen.

Om het behapbaar te houden, daar aanvragen buiten werkplaatsuren worden behandeld, hanteren wij enkele regels m.b.t. onderdeelaanvragen.

Wilt u onderdelen bestellen of de prijs ervan weten? Zorg er dan voor dat u in uw e-mail altijd de onderdeelnummers van de gewenste onderdelen aangeeft en daarnaast ook het gewenste aantal.

Wilt u weten of een onderdeel past of zoekt u een onderdeel dat niet in de lijst staat? Vermeld dan in uw aanvraag altijd chassisnummer, bouwjaar en bij motor- of bakdelen: Motornummer en Baknummer. Optioneel(indien bekend) ook graag onderdeelnummer vermelden. Informatieaanvragen zonder deze gegevens worden niet beantwoord.

Aanvragen kunt u richten aan info@ericbreed.nl

Nog enkele belangrijke aanwijzingen:

  • Alle onderdelen zijn nieuw en origineel Mercedes-Benz tenzij anders aangegeven in de beschrijving.
  • Het aanvragen van foto’s is niet mogelijk. Toepasbaarheid dient d.m.v. onderdeelnummer te worden gecontroleerd. Alle onderdelen zijn nieuw en hebben geen tot niet noemenswaardige magazijnschade. Mocht een onderdeel een beschadiging hebben, wordt dit aangeven in de omschrijving of als antwoord op uw aanvraag door ons.

De onderdelenlijst vindt u HIER

Bestelformulier / Aanvraagformulier onderdelen

De velden met * moeten ingevuld worden.