Home

Hartelijk welkom bij Eric Breed in Schagen, dé specialist op het gebied van Mercedes-Benz-klassiekers en Mercedes-Benz-youngtimers.

Onze kennis en ervaring richt zich specifiek op de modellen van 1968 t/m 1998. Eric Breed is één van de weinige landelijk specialisten voor deze generatie auto’s. Een model uit deze periode heeft weinig geheimen voor ons. We kennen de aandachtspunten, zowel optisch als technisch.

Met ruim 30 jaar ervaring bieden wij uitsluitend onvoorwaardelijke topkwaliteit. Bij ons vindt u een kleine voorraad auto’s omdat wij kwaliteit als prioriteit zien. Heeft u zelf een auto gezien dan kunt u ons inschakelen voor een aankoopkeuring.

Zoekt u onderdelen dan kunt u ze wellicht vinden in onze webwinkel. Hier vindt u nieuwe Originalteile en reproducties van een goede kwaliteit, alsook in goede staat verkerende gebruikte onderdelen.

Wij verzoeken u contact met ons op te nemen voor uw bezoek.

Liever geen Ethanol, maar wel langere houdbaarheid? Wij zijn verkooppunt van hoogwaardige Ecomaxx-benzine voor uw oldtimer. Voor meer informatie kunt u graag contact met ons opnemen